Kilka lat temu młodzi ludzie w poszukiwaniu męża lub żony "dla rolnika" wpisali takie oto ciekawe teksty które odnalazłem. Zobaczcie jak pisać aby zaprezentować się lepiej... Teksty są zamieszczone w Oryginale tak jak były napisane:
NIE SMIAŁY WOBEC KOBIET PRACUJACY SZUKAM OSOBY DOSTEPNEJ NAJLEPIEJ ODWARZNEJ LUBIACA PODRUZE NP. DO MNIE . ZAPROSZENIA AKTUALNE
Witam wszystkich rolników, którzy chcą zmienić swoje życie. Ze mną będzie ciekawie:)
chcesz coś wiedzieć napisz.
Misiek
jestem. Szukam przyjaciół. Robię fotki. Konwertuję nagrania
video (VHS na DVD i vice versa).
Interesują mnie spawy
publiczne.
Najlepiej napisać :)
miła,
sympatyczna, trochę zapracowana.
otwarta na świat i ludzi
jestem mily,sympatyczny,szczery,pogodny,latwo mnie zranic.Lubie grac na play station,lubie sluchac muzyki i ogladac sport oraz filmy.
Lubie domowe zacisze,spacery.Mieszkam sam,wolny
ho ho ho
Jestem miłym chłopakiem uśmiechnięty wesoły towarzyski
jestem jaka jestem jak chcesz sie dowiedziec czegos wiecej o mnie to napisz
Jak napiszesz to się dowiesz:)
jak mnie poznasz to sie dowiesz
chcesz wiedzieć pisz :)
zapytaj mnie
Wysoki przy tuszy w okularach.
Jestem
miła i wesoła kobieta 45 lat, zwyczajny wygląd, a nie pod radar
takich ludzi, jak komunikacja, uczciwość, prawdomówność,
szczerość, poczucie humoru, charakteru działalności, lokalną
kuchnię, inny nie, włamywanie się do ludzi
naklonnostyami.Loyalna romantyczny, czuły,
wykształceni,
obschitelna.Uvlekayus ubrania
modelowania., vyazaniem.Horoshaya, opieka mat.Moya rodziny-2 syn
vzroslyh.Ischu piękny, szczery harmonii otnasheniya, miłości i
opieki.
* Osoba szukam wokół mnie opiekuńczy,
kochający człowiek z dobrym sercem i dushoy.S których będę
przytulny i ciepły w każdym zakątku zrozumienia shara.Ego i
opiekuńczego, zgodzę się szczerość i świętości, i tkliwość
i lyubovyu.So dzheltmenstvo.Otvechu mnie nigdy nie skuchat.Nam
mają wiele do omówienia i posmotret.U nas do ogólnego planu
oraz odsetek zhizni.V naszym domu będzie dużo uśmiechów,
ciepła i szacunku dla Ciebie sveta.S Nina Matsukevich.
jestem samotny i chcialbym spedzic czas z osoba odpowiedzialna.
napisz a ci powiem gg
jestem osoba wesola i szczera :)
Jestem miła,sympatyczną dziewczyną,uważam,że warto mnie poznać,czekam;*jeśli chcesz to napisz a na pewno nie pożałujesz;*
napisz domnie
normalna i sympatyczna
jestem ok
zalerzy co ,tak sie nie da.
Jestem wesołym ,dojrzałym na swój wiek mężczyzną ,kocham zwierzęta ,muzykę ,uprawiam sporty
spokój, cisza i przyroda to cenie i kocham
warto mnie poznać
trudno streścić istnienie w jednym zdaniu..
Wkrótce..
Mam 28 lat mieszkam na wsi i chciał bym poznać jakąś miłą dziewczynę
napisz i dowiedz się więcej
Przeciętny
nie wiem co mam o sobie napisać
wulkan energii, ocean radości...
Szukam drugiej połówki!!!!
Coś
o mnie hmmm...
Napisz a odpiszę..
Jestem pracowitą, uczciwą osobą. Interesuję się psychologią, lubię długie spacery na łonie natury.
Szukam prawdziwej milosci , na zawsze , bez sciemy.
Kocham
przyrodę, podróże, poznawanie ciekawych miejsc, cenię rodzinę
i wzajemne poszanowanie.
Jestem osobą wierzącą, wyznania
Katolickiego, znam język niemiecki.
Jestem domatorem o spokojnym usposobieniu. Szukam swojej drugiej połówki która chciałaby mieszkać zemną na pięknej wsi.
Miły, można na mnie polegać , realista, czasem szalony
trudno powiedzieć trzeba mnie po prostu poznać
Normalny chłopak który marzy o życiu i pracy na wsi
chętnie poznam kobietę która lubi by akceptowała moje za interesowania
pozytywnie zakręcona i wiecznie uśmiechnięta :)
Witam.
Mieszkam
na wsi w województwie świętokrzyskim. Od 8 lat pracuję w
szkole podstawowej. Jestem domatorką o łagodnym charakterze.
jestem ponoć wariate :P
Witam:) Więcej info pod nr :
szukam fajnej dziewczyny
jestem miłą,sympatyczną ,uczuciową dziewczyną i też jestem czasami nieśmiała
Jestem samotnym zapładniaczem bydła, którego interesują wolne i szalone związki.
POSZUKUJE PARTNERA NA 100 DNIÓWKĘ. CHĘTNI PISAĆ
Mam 25 lat i szukam fajnej dziewczyny do stałego związku. Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć to napisz:)
emeryt 69/180/88
Mam 25 lat i szukam dziewczyny do poważnego związku. Jak chcesz sie dowiedzieć czegoś więcej to napisz:)
emeryt 69/180/87
Jestem osobą wesołą, cieszącą się tym co mam i uśmiechającą się z najtrudniejszych sytuacjach. Nigdy się nie poddaje mimo przeciwności losu;-)
Może nie jestem ideałem i nie jestem szczupła blondynką ale liczę że znajdę bratnią duszę:) jestem miła i lubię zabawę jak i ciszę i spokój:) do tańca i do różańca:)
Jestem pogodnym i uroczym męszczyzną
jestem miłym i uczynnym męrzczyzną
jestem...
pozytywnie zakręcona
nie lubię... brzydkiej pogody i
historii :P
męczą mnie... długie, szare, deszczowe dni
nie
żałuję... dnia spędzonego z moim kochanym (chociaż działo
się troszkę za dużo...)
zawsze... jestem dobrej
myśli
planuję... spełnić swoje marzenia
nigdy... nie
mówie nigdy
chcę... być szczęśliwa jak długo to
możliwe
kłamię... tylko kiedy muszę
nie życzę
nikomu... śmierci bliskiej osoby
denerwują mnie... puste i
wypicowane słodkie blondynki
boję się... bać
:P
czasami... nie wiem co ja tu robię
normalny fajny chłopak bez nałogów.Kocham podróże,Prowadzę średniej wielkości gospodarstwo, chciałbym nadal się tym zajmować, ale jeśli znajdzie się jakaś bratnia dusza, która nie widzi się jako żona rolnika, jestem gotów zmienić zawód na inny.
Nie szukam przygód. Szukam kogoś z kim będę mogła spędzić pozostałą część życia i kto będzie traktował moją córcie jak swoją własną...
Jestem romantyczka,ktora chcialaby stworzyc dla kogos cieply dom.Do ktörego chce sie wracac.Kocham literature,przyrode i ciezkä prace,po ktörej ma sie satysfakcje.Szukam bratniej duszy.
Jestem sobie taka zwyczajna ja :) Mieszkam i studiuję w Rzeszowie. Lubię spokojne wieczory przy dobrym filmie z miłym mężczyzną u boku.
Inny niż większość poukładany dążący małymi krokami do celu
Hej poznam fajnych ludzi którzy tak ja ja lubią zieleń zwierzaki i rośliny.
Haj mam 36 lat szukam kobiety ......... dalej wyjdzie i zobaczymy
Jestem miłym, sympatycznym i z dużym poczuciem humoru mężczyzną, posiadam własne duże gospodarstwo rolne. Lubie kino, basen i wycieczki oraz dobrą zabawę.
31 letni ojciec samotnie wychowywujący wspaniałego syna brak nam dobrej kobiety.Poznam panią z gospodarstwem chetnie obrobie twoje hektary żaden problem roboty sie nie boję i posiadam wiele umiejętności w tym temacie.Poprostu kocham polską wieś a możliwość zrobienia siku na swoim polu obok swojego drzewa uważam za przywilej którego nie jeden mieszczuch skrycie nam rolnikom zazdrości :)
Napisz, a się dowiesz..:)
Interesuję się pszczelarstwem i ogrodnictwem ekologicznym
jestem nieśmiałym facetem który szuka kobiety.Jestem jaki jestem
hmm z poczuciem humoru
spokojny młody chłopak
miła dobra szuakm chłopaka na stałę 23 do 32 dobry fajny
i am a nice girl looking for agood mani am a nice girl looking for agood mani am a nice girl looking for agood mani am a nice girl looking for agood man
Zakochana w naturze i otaczającym świecie. Zdecydowanie romantyczka!
Dla ukochanej osoby staram się być człowiekiem pomocnym, sprawiać chociażby małe przyjemności w codziennym życiu. Gorąco pragnę być dla Niej takim człowiekiem zawsze.
Miły i spokojny
Szukam wrażliwego człowieka który nie boi się bliskości, poważnie myśli o związku, kocha przyrodę i zwierzęta oraz długie pogaduchy przy kominku lub ognisku :-)...... Mam dużo do zaoferowania, ale o tym na przy okazji
Jestem troche szalona, ale domatorka. Lubię zajęcia domowe
Trudno o sobie pisać ale myślę że jestem wartościową osobą.
Nie lubię się reklamować.po prostu trzeba mnie poznać:)
jestem bardzo samotny rodzina mnie opuscila potrzebuje ciepla i spokoju Moje sprawy rodzinne da sie u regulowac Zdiecie jest troche nieaktualne wygladam teraz bardzej okazale np.wagowo
mila , wesola szczera z charakterkiem
Szukam mężczyzny na całe życie.Nie chcę się dorabiać ,wolałabym aby mój mężczyzna był zamożny i wesoły.Pasjonuje mnie praca i życie na wsi ,zdrowe odżywianie i niezachwiana miłość do drugiego człowieka.Szukam swojej drugiej połowy-człowieka mądrego,wolnego i potrafiącego dzielić się wszystkim.Najważniejsze aby był uczciwy i kochający,pracowity i niezakłamany.Może wygurowane ale za to konkretne wytyczne. Nie lubię rozczarowań a uczciwość jest dla mnie najważniejsza.
zwykły chlopak:
Jestem wesoła, z poczuciem humoru, spontaniczna, szczera, towarzyska, szukam stałego zwiazku
Mam na imię Marcin.Mieszkam w okolicach Częstochowy.Ukończyłem studia wyższe a obecnie prowadzę własną działalność gospodarczą.Cenię sobie przyjaźń i mam szacunek do ludzi.Nie mam żadnych nałogów jestem kawalerem szukam dziewczyny rozsądnej której można zaufać i nie przeszkadzało by jej mieszkanie na wsi.
młody szukający szczęścia i drugiej polowki
spokojny,zrównowazony,domator
Cześć!!! Jestem rolnikiem, zajmuję się uprawą ziemii, hodowlą bydła mlecznego. Mam wykształenie ekonomiczne oraz zootechniczne.
Poznam
samotnego mężczyznę, myślącego poważnie o życiu i stałym
związku. Ja: 28/173/75, szczupła, brunetka, ŁADNA (Jednak nie
uznaję tego za coś czym mam sie chwalić.), bezdzietna
/panna/katolik.
Szukam MĘŻCZYZNY a nie chłopca, nie szukam
desperata (Mężczyzny szukającego na siłę i szybko kobiety
jakiejkolwiek.) a meżczyzny chcącego zbudować zdrową
rodzinę.
Lubię ciszę po obowiązkach burzliwego dnia,
pochodzę ze wsi, województwo warmińsko-mazurskie na pograniczu
z mazowieckim, studia wyższe w kierunku rolnictwo. Szukam jako
katolik przyjaźni, miłości. Mężczyzny, w ramionach którego
będę czuć sie kochana i bezpieczna. Bóg jest dla mnie
Przyjacielem i Nauczycielem wielu wartości życiowych, o których
tak pisał i mówił Wojtyła.. O miłość trzeba zabiegać i ją
rozwijać całe życie. Czas tak szybko ucieka a ja nie chcę go
spedzić w pojedynkę! Stąd uznałam, żę szczęściu mogę
dopomóc i zaznaczyć swoją obecność na tej ziemi przez to
ogłoszenie. Wychowałam się na wsi, zasmakowałam
miasta...SZUKAM RELACJI, W KTOREJ BEDę SZCZESLIWą żONA. Jak się
relaksuję? - w wolnym czasie lubię m.in. popływać oraz słucham
muzykę klasyczną. A jakie jest Twoje podejscie do życia? Napisz
kilka słów na swój temat, jeśli będą szczere na pewno
odpiszę.
Bożena.
Jestem otwartą, szczerą, czasem romantyczną czasem ognistą kobietą....
Pracowity, miły, zaradny, troskliwy, itp
Z wykształcenia inż budowy maszyn jednak pasją jest rolnictwo:)Szukam kobiety,która wiąże swoje przyszłe życie z rolnictwem.Pozdrawiam Wszystkie Panie:) do usłyszenia!!!
Kocham przyrodę, szum wiatru, zapach kwiatów, śpiew ptaków..szukam kogoś kto będzie dzielił ze mną codzienność
napisz a sie dowiesz
jest trochę tego ...:)
mieszkam na wsi prowadze gospodarstwo
Jestem Ruige miła pani z bardzo młodego umysłu. Jestem kochający, troskliwy, ironiczny, przedsiębiorczy, pełen humoru i spontaniczny. Słowa odsłaniają trochę, jak ja. Kocham przyrodę, bo jestem bardzo zainteresowany w moim otoczeniu. Niedawno odkryłem miłość do tańca, zwłaszcza salsę. Ten taniec teraz staram się uczyć. Mam na myśli szkolenie zabawy i pozostać w formie, na przykład poprzez szkolenia fitness, pływanie, bieganie i jazda na rowerze górskim. Oprócz sportu, staram się żyć stosunkowo zdrowe, bez przesady fanatycznie. Więc: Wykorzystaj okazję i napisać słodki, ale rozsądny pani
szczera i uczciwa osoba
Jestem Miłym, uczuciowym i wrażliwym facetem :)
Trudno
tak pisać o sobie...
jestem osobą szczerą , wesołą
wiedzącą co chce od życia jeśli chcesz wiedzieć więcej
zapytaj odpowiem na każde pytanie
Jestem Ania. Jestem slamerką
jestem wyluzowana dziewczyna, nie lubię chaosu, ludzie mówią, że jestem sexy, patrząc i attractive.I jestem inteligentny, pracowity, kochający, uprzejmy szczególnie do mniej uprzywilejowanych, jestem namiętna i zrozumienie z dużym poczuciem humoru, lubię podróże , zakupy, chodzenie do teatru. Mój ulubieniec pies, lubię oglądać sporty np. tenis, koszykówka, piłka nożna, golf.
Fajna , inteligentna , z miasta ale chcąca założyć rodzinę poza dużym miastem . Mam mieszkanie w sporym mieścia ale duszę się tu.. szukam mężczyzny , który dba o siebie , inteligentnego chcącego mieć rodzinę , dzieci.
Jestem kobietą wartą poznania.
Sympatyczna
domatorka, lekko puszysta, z poczuciem humoru... tylko troszkę
samotna.
Uwielbiam przyrodę, zwierzęta, wiatr we włosach,
zapach skoszonej trawy, zapach lasu, otwartą przestrzeń...
Rozmarzyłam się.
Szukanie
pozytywnych aspektów w życiu, spokój, energia, troche
szaleństwa.
Mieszkam obecnie w Warszawie, natomiast pochodzę
ze wsi na podlasiu, gdzie spędziłam dzieciństwo.
napisz a się dowiesz
Jestem zwykłym chłopakiem, który nie chce iść przez życie samotnie i szuka drugiej połówki, z którą chciałbym założyć rodzinę.
Trudno jest napisać coś o sobie,jeśli napiszesz to sam się przekonasz jaka jestem :)
Witam jestem domatorem, prowadzę działalność ogrodniczą- rolniczą. Jestem osobą ugodowa, kompromisowa,wyrozumiały,wierny,szczery.
Jestem normalnym, ciepłym, uczciwym mężczyzną
Jestem Lukasz , poznam miłą, sympatyczną dziewczynę która poważnie myśli o życiu i chciałaby związać się z mężczyzną który mieszka i pracuje na wsi
stały cichy niesmiały
NIE SMIAŁY WOBEC KOBIET PRACUJACY SZUKAM OSOBY DOSTEPNEJ NAJLEPIEJ ODWARZNEJ LUBIACA PODRUZE NP. DO MNIE . ZAPROSZENIA AKTUALNE
Witam zdecydowanie poznam dziewczyne która ,jest lub będzie w stanie zmienić miejsce zamieszkania bezdzietna i nie palaca .Mieszkam na wsi w dolinie ,, Nidy"z rodzicami pole jest ale to tylko hobby ,pracuje poza gospodarstwem.Brakuje mi ustatkowanej i zrównoważonej kobiety.Odezwij się jeśli nawet Pochodzisz z drogiego krańca polski.Wiara czyni cuda wiec zaakceptuje nawet prawosławie i podobne religie jeśli sytuacja będzie tego wymagała.
Pracowity, uczciwy, spokojny, lubię kino, spotkania ze znajomymi, góry i zwiedzanie zabytków
Witam poznam dziewczyne , która jest lub będzie w stanie zmienić miejsce zamieszkania . Mieszkam na wsi prowadze gospodarstwo rolne.
Moj dom moja twierdza, nie wpychac mi sie do domu na pierwszym spotkaniu, mam grozne psy......gacie rozszarpia ;-)
myśle ze normalny chłopak
Jestem bardzo czystą, pracowitą osobą. Chetnie przeprowadzę się na wieś.
Jestem
kobietą, która wychowała się na wsi, więc wiem np. do czego
służy pług albo dlaczego zbiera się kamienie z pola.
Skończyłam studia na poznańskim Uniwersytecie Przyrodniczym i
pracuję w agencji badania rynku rolnego.
Chciałabym poznać
silnego mężczyznę, który zapewni mi bezpieczeństwo (nie tyle
materialne, ale i fizyczne), a dla którego ja będę wsparciem i
oazą po długim, męczącym dniu.