google-site-verification=lfAtS5O1vOAq9KIvmIQgRenUkaxMpN9HiFGW1mfotuU jak szukać męża i jak szukać żony część I at Portal Randki internet...

Loading...
en

jak szukać męża i jak szukać żony część I | Forum

Pawel
Pawel Nov 29 '15

Kilka lat temu młodzi ludzie w poszukiwaniu męża lub żony "dla rolnika" wpisali takie oto ciekawe teksty które odnalazłem. Zobaczcie jak pisać aby zaprezentować się lepiej... Teksty są zamieszczone w Oryginale tak jak były napisane:

NIE SMIAŁY WOBEC KOBIET PRACUJACY SZUKAM OSOBY DOSTEPNEJ NAJLEPIEJ ODWARZNEJ LUBIACA PODRUZE NP. DO MNIE . ZAPROSZENIA AKTUALNE

Witam wszystkich rolników, którzy chcą zmienić swoje życie. Ze mną będzie ciekawie:)

chcesz coś wiedzieć napisz.

Misiek jestem. Szukam przyjaciół. Robię fotki. Konwertuję nagrania video (VHS na DVD i vice versa).
Interesują mnie spawy publiczne. 

Najlepiej napisać :)

miła, sympatyczna, trochę zapracowana.
otwarta na świat i ludzi

jestem mily,sympatyczny,szczery,pogodny,latwo mnie zranic.Lubie grac na play station,lubie sluchac muzyki i ogladac sport oraz filmy.

Lubie domowe zacisze,spacery.Mieszkam sam,wolny

ho ho ho

Jestem miłym chłopakiem uśmiechnięty wesoły towarzyski

jestem jaka jestem jak chcesz sie dowiedziec czegos wiecej o mnie to napisz

Jak napiszesz to się dowiesz:)

jak mnie poznasz to sie dowiesz

chcesz wiedzieć pisz :)

zapytaj mnie

Wysoki przy tuszy w okularach.

Jestem miła i wesoła kobieta 45 lat, zwyczajny wygląd, a nie pod radar takich ludzi, jak komunikacja, uczciwość, prawdomówność, szczerość, poczucie humoru, charakteru działalności, lokalną kuchnię, inny nie, włamywanie się do ludzi naklonnostyami.Loyalna romantyczny, czuły, wykształceni, 
obschitelna.Uvlekayus ubrania modelowania., vyazaniem.Horoshaya, opieka mat.Moya rodziny-2 syn vzroslyh.Ischu piękny, szczery harmonii otnasheniya, miłości i opieki. 
* Osoba szukam wokół mnie opiekuńczy, kochający człowiek z dobrym sercem i dushoy.S których będę przytulny i ciepły w każdym zakątku zrozumienia shara.Ego i opiekuńczego, zgodzę się szczerość i świętości, i tkliwość i lyubovyu.So dzheltmenstvo.Otvechu mnie nigdy nie skuchat.Nam mają wiele do omówienia i posmotret.U nas do ogólnego planu oraz odsetek zhizni.V naszym domu będzie dużo uśmiechów, ciepła i szacunku dla Ciebie sveta.S Nina Matsukevich. 

jestem samotny i chcialbym spedzic czas z osoba odpowiedzialna.

napisz a ci powiem gg

jestem osoba wesola i szczera :)

Jestem miła,sympatyczną dziewczyną,uważam,że warto mnie poznać,czekam;*jeśli chcesz to napisz a na pewno nie pożałujesz;*

napisz domnie

normalna i sympatyczna

jestem ok

zalerzy co ,tak sie nie da.

Jestem wesołym ,dojrzałym na swój wiek mężczyzną ,kocham zwierzęta ,muzykę ,uprawiam sporty

spokój, cisza i przyroda to cenie i kocham

warto mnie poznać

trudno streścić istnienie w jednym zdaniu..

Wkrótce..

Mam 28 lat mieszkam na wsi i chciał bym poznać jakąś miłą dziewczynę

napisz i dowiedz się więcej

Przeciętny

nie wiem co mam o sobie napisać

wulkan energii, ocean radości...

Szukam drugiej połówki!!!!

Coś o mnie hmmm...
Napisz a odpiszę..

Jestem pracowitą, uczciwą osobą. Interesuję się psychologią, lubię długie spacery na łonie natury.

Szukam prawdziwej milosci , na zawsze , bez sciemy.

Kocham przyrodę, podróże, poznawanie ciekawych miejsc, cenię rodzinę i wzajemne poszanowanie.
Jestem osobą wierzącą, wyznania Katolickiego, znam język niemiecki.

Jestem domatorem o spokojnym usposobieniu. Szukam swojej drugiej połówki która chciałaby mieszkać zemną na pięknej wsi.

Miły, można na mnie polegać , realista, czasem szalony

trudno powiedzieć trzeba mnie po prostu poznać

Normalny chłopak który marzy o życiu i pracy na wsi

chętnie poznam kobietę która lubi by akceptowała moje za interesowania

pozytywnie zakręcona i wiecznie uśmiechnięta :)

Witam. 
Mieszkam na wsi w województwie świętokrzyskim. Od 8 lat pracuję w szkole podstawowej. Jestem domatorką o łagodnym charakterze.

jestem ponoć wariate :P

Witam:) Więcej info pod nr :

szukam fajnej dziewczyny

jestem miłą,sympatyczną ,uczuciową dziewczyną i też jestem czasami nieśmiała

Jestem samotnym zapładniaczem bydła, którego interesują wolne i szalone związki.

POSZUKUJE PARTNERA NA 100 DNIÓWKĘ. CHĘTNI PISAĆ

Mam 25 lat i szukam fajnej dziewczyny do stałego związku. Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć to napisz:)

emeryt 69/180/88

Mam 25 lat i szukam dziewczyny do poważnego związku. Jak chcesz sie dowiedzieć czegoś więcej to napisz:)

emeryt 69/180/87

Jestem osobą wesołą, cieszącą się tym co mam i uśmiechającą się z najtrudniejszych sytuacjach. Nigdy się nie poddaje mimo przeciwności losu;-)

Może nie jestem ideałem i nie jestem szczupła blondynką ale liczę że znajdę bratnią duszę:) jestem miła i lubię zabawę jak i ciszę i spokój:) do tańca i do różańca:)

Jestem pogodnym i uroczym męszczyzną

jestem miłym i uczynnym męrzczyzną

jestem... pozytywnie zakręcona
nie lubię... brzydkiej pogody i historii :P
męczą mnie... długie, szare, deszczowe dni
nie żałuję... dnia spędzonego z moim kochanym (chociaż działo się troszkę za dużo...)
zawsze... jestem dobrej myśli
planuję... spełnić swoje marzenia
nigdy... nie mówie nigdy
chcę... być szczęśliwa jak długo to możliwe
kłamię... tylko kiedy muszę
nie życzę nikomu... śmierci bliskiej osoby
denerwują mnie... puste i wypicowane słodkie blondynki
boję się... bać :P
czasami... nie wiem co ja tu robię

normalny fajny chłopak bez nałogów.Kocham podróże,Prowadzę średniej wielkości gospodarstwo, chciałbym nadal się tym zajmować, ale jeśli znajdzie się jakaś bratnia dusza, która nie widzi się jako żona rolnika, jestem gotów zmienić zawód na inny.

Nie szukam przygód. Szukam kogoś z kim będę mogła spędzić pozostałą część życia i kto będzie traktował moją córcie jak swoją własną...

Jestem romantyczka,ktora chcialaby stworzyc dla kogos cieply dom.Do ktörego chce sie wracac.Kocham literature,przyrode i ciezkä prace,po ktörej ma sie satysfakcje.Szukam bratniej duszy.

Jestem sobie taka zwyczajna ja :) Mieszkam i studiuję w Rzeszowie. Lubię spokojne wieczory przy dobrym filmie z miłym mężczyzną u boku.

Inny niż większość poukładany dążący małymi krokami do celu

Hej poznam fajnych ludzi którzy tak ja ja lubią zieleń zwierzaki i rośliny.

Haj mam 36 lat szukam kobiety ......... dalej wyjdzie i zobaczymy

Jestem miłym, sympatycznym i z dużym poczuciem humoru mężczyzną, posiadam własne duże gospodarstwo rolne. Lubie kino, basen i wycieczki oraz dobrą zabawę.

31 letni ojciec samotnie wychowywujący wspaniałego syna brak nam dobrej kobiety.Poznam panią z gospodarstwem chetnie obrobie twoje hektary żaden problem roboty sie nie boję i posiadam wiele umiejętności w tym temacie.Poprostu kocham polską wieś a możliwość zrobienia siku na swoim polu obok swojego drzewa uważam za przywilej którego nie jeden mieszczuch skrycie nam rolnikom zazdrości :)

Napisz, a się dowiesz..:)

Interesuję się pszczelarstwem i ogrodnictwem ekologicznym

jestem nieśmiałym facetem który szuka kobiety.Jestem jaki jestem

hmm z poczuciem humoru

spokojny młody chłopak

miła dobra szuakm chłopaka na stałę 23 do 32 dobry fajny

i am a nice girl looking for agood mani am a nice girl looking for agood mani am a nice girl looking for agood mani am a nice girl looking for agood man

Zakochana w naturze i otaczającym świecie. Zdecydowanie romantyczka!

Dla ukochanej osoby staram się być człowiekiem pomocnym, sprawiać chociażby małe przyjemności w codziennym życiu. Gorąco pragnę być dla Niej takim człowiekiem zawsze.

Miły i spokojny

Szukam wrażliwego człowieka który nie boi się bliskości, poważnie myśli o związku, kocha przyrodę i zwierzęta oraz długie pogaduchy przy kominku lub ognisku :-)...... Mam dużo do zaoferowania, ale o tym na przy okazji

Jestem troche szalona, ale domatorka. Lubię zajęcia domowe

Trudno o sobie pisać ale myślę że jestem wartościową osobą.

Nie lubię się reklamować.po prostu trzeba mnie poznać:)

jestem bardzo samotny rodzina mnie opuscila potrzebuje ciepla i spokoju Moje sprawy rodzinne da sie u regulowac Zdiecie jest troche nieaktualne wygladam teraz bardzej okazale np.wagowo

mila , wesola szczera z charakterkiem

Szukam mężczyzny na całe życie.Nie chcę się dorabiać ,wolałabym aby mój mężczyzna był zamożny i wesoły.Pasjonuje mnie praca i życie na wsi ,zdrowe odżywianie i niezachwiana miłość do drugiego człowieka.Szukam swojej drugiej połowy-człowieka mądrego,wolnego i potrafiącego dzielić się wszystkim.Najważniejsze aby był uczciwy i kochający,pracowity i niezakłamany.Może wygurowane ale za to konkretne wytyczne. Nie lubię rozczarowań a uczciwość jest dla mnie najważniejsza.

zwykły chlopak:

Jestem wesoła, z poczuciem humoru, spontaniczna, szczera, towarzyska, szukam stałego zwiazku

Mam na imię Marcin.Mieszkam w okolicach Częstochowy.Ukończyłem studia wyższe a obecnie prowadzę własną działalność gospodarczą.Cenię sobie przyjaźń i mam szacunek do ludzi.Nie mam żadnych nałogów jestem kawalerem szukam dziewczyny rozsądnej której można zaufać i nie przeszkadzało by jej mieszkanie na wsi.

młody szukający szczęścia i drugiej polowki

spokojny,zrównowazony,domator

Cześć!!! Jestem rolnikiem, zajmuję się uprawą ziemii, hodowlą bydła mlecznego. Mam wykształenie ekonomiczne oraz zootechniczne.

Poznam samotnego mężczyznę, myślącego poważnie o życiu i stałym związku. Ja: 28/173/75, szczupła, brunetka, ŁADNA (Jednak nie uznaję tego za coś czym mam sie chwalić.), bezdzietna /panna/katolik.
Szukam MĘŻCZYZNY a nie chłopca, nie szukam desperata (Mężczyzny szukającego na siłę i szybko kobiety jakiejkolwiek.) a meżczyzny chcącego zbudować zdrową rodzinę.
Lubię ciszę po obowiązkach burzliwego dnia, pochodzę ze wsi, województwo warmińsko-mazurskie na pograniczu z mazowieckim, studia wyższe w kierunku rolnictwo. Szukam jako katolik przyjaźni, miłości. Mężczyzny, w ramionach którego będę czuć sie kochana i bezpieczna. Bóg jest dla mnie Przyjacielem i Nauczycielem wielu wartości życiowych, o których tak pisał i mówił Wojtyła.. O miłość trzeba zabiegać i ją rozwijać całe życie. Czas tak szybko ucieka a ja nie chcę go spedzić w pojedynkę! Stąd uznałam, żę szczęściu mogę dopomóc i zaznaczyć swoją obecność na tej ziemi przez to ogłoszenie. Wychowałam się na wsi, zasmakowałam miasta...SZUKAM RELACJI, W KTOREJ BEDę SZCZESLIWą żONA. Jak się relaksuję? - w wolnym czasie lubię m.in. popływać oraz słucham muzykę klasyczną. A jakie jest Twoje podejscie do życia? Napisz kilka słów na swój temat, jeśli będą szczere na pewno odpiszę.
Bożena.

Jestem otwartą, szczerą, czasem romantyczną czasem ognistą kobietą....

Pracowity, miły, zaradny, troskliwy, itp

Z wykształcenia inż budowy maszyn jednak pasją jest rolnictwo:)Szukam kobiety,która wiąże swoje przyszłe życie z rolnictwem.Pozdrawiam Wszystkie Panie:) do usłyszenia!!!

Kocham przyrodę, szum wiatru, zapach kwiatów, śpiew ptaków..szukam kogoś kto będzie dzielił ze mną codzienność

napisz a sie dowiesz

jest trochę tego ...:)

mieszkam na wsi prowadze gospodarstwo

Jestem Ruige miła pani z bardzo młodego umysłu. Jestem kochający, troskliwy, ironiczny, przedsiębiorczy, pełen humoru i spontaniczny. Słowa odsłaniają trochę, jak ja. Kocham przyrodę, bo jestem bardzo zainteresowany w moim otoczeniu. Niedawno odkryłem miłość do tańca, zwłaszcza salsę. Ten taniec teraz staram się uczyć. Mam na myśli szkolenie zabawy i pozostać w formie, na przykład poprzez szkolenia fitness, pływanie, bieganie i jazda na rowerze górskim. Oprócz sportu, staram się żyć stosunkowo zdrowe, bez przesady fanatycznie. Więc: Wykorzystaj okazję i napisać słodki, ale rozsądny pani

szczera i uczciwa osoba

Jestem Miłym, uczuciowym i wrażliwym facetem :)

Trudno tak pisać o sobie...
jestem osobą szczerą , wesołą wiedzącą co chce od życia jeśli chcesz wiedzieć więcej zapytaj odpowiem na każde pytanie

Jestem Ania. Jestem slamerką

jestem wyluzowana dziewczyna, nie lubię chaosu, ludzie mówią, że jestem sexy, patrząc i attractive.I jestem inteligentny, pracowity, kochający, uprzejmy szczególnie do mniej uprzywilejowanych, jestem namiętna i zrozumienie z dużym poczuciem humoru, lubię podróże , zakupy, chodzenie do teatru. Mój ulubieniec pies, lubię oglądać sporty np. tenis, koszykówka, piłka nożna, golf.

Fajna , inteligentna , z miasta ale chcąca założyć rodzinę poza dużym miastem . Mam mieszkanie w sporym mieścia ale duszę się tu.. szukam mężczyzny , który dba o siebie , inteligentnego chcącego mieć rodzinę , dzieci.

Jestem kobietą wartą poznania.

Sympatyczna domatorka, lekko puszysta, z poczuciem humoru... tylko troszkę samotna.
Uwielbiam przyrodę, zwierzęta, wiatr we włosach, zapach skoszonej trawy, zapach lasu, otwartą przestrzeń... Rozmarzyłam się.

Szukanie pozytywnych aspektów w życiu, spokój, energia, troche szaleństwa.
Mieszkam obecnie w Warszawie, natomiast pochodzę ze wsi na podlasiu, gdzie spędziłam dzieciństwo. 

napisz a się dowiesz

Jestem zwykłym chłopakiem, który nie chce iść przez życie samotnie i szuka drugiej połówki, z którą chciałbym założyć rodzinę.

Trudno jest napisać coś o sobie,jeśli napiszesz to sam się przekonasz jaka jestem :)

Witam jestem domatorem, prowadzę działalność ogrodniczą- rolniczą. Jestem osobą ugodowa, kompromisowa,wyrozumiały,wierny,szczery.

Jestem normalnym, ciepłym, uczciwym mężczyzną

Jestem Lukasz , poznam miłą, sympatyczną dziewczynę która poważnie myśli o życiu i chciałaby związać się z mężczyzną który mieszka i pracuje na wsi

stały cichy niesmiały

NIE SMIAŁY WOBEC KOBIET PRACUJACY SZUKAM OSOBY DOSTEPNEJ NAJLEPIEJ ODWARZNEJ LUBIACA PODRUZE NP. DO MNIE . ZAPROSZENIA AKTUALNE

Witam zdecydowanie poznam dziewczyne która ,jest lub będzie w stanie zmienić miejsce zamieszkania bezdzietna i nie palaca .Mieszkam na wsi w dolinie ,, Nidy"z rodzicami pole jest ale to tylko hobby ,pracuje poza gospodarstwem.Brakuje mi ustatkowanej i zrównoważonej kobiety.Odezwij się jeśli nawet Pochodzisz z drogiego krańca polski.Wiara czyni cuda wiec zaakceptuje nawet prawosławie i podobne religie jeśli sytuacja będzie tego wymagała.

Pracowity, uczciwy, spokojny, lubię kino, spotkania ze znajomymi, góry i zwiedzanie zabytków

Witam poznam dziewczyne , która jest lub będzie w stanie zmienić miejsce zamieszkania . Mieszkam na wsi prowadze gospodarstwo rolne.

Moj dom moja twierdza, nie wpychac mi sie do domu na pierwszym spotkaniu, mam grozne psy......gacie rozszarpia ;-)

myśle ze normalny chłopak

Jestem bardzo czystą, pracowitą osobą. Chetnie przeprowadzę się na wieś.

Jestem kobietą, która wychowała się na wsi, więc wiem np. do czego służy pług albo dlaczego zbiera się kamienie z pola. Skończyłam studia na poznańskim Uniwersytecie Przyrodniczym i pracuję w agencji badania rynku rolnego.
Chciałabym poznać silnego mężczyznę, który zapewni mi bezpieczeństwo (nie tyle materialne, ale i fizyczne), a dla którego ja będę wsparciem i oazą po długim, męczącym dniu.

The Forum post is edited by Pawel Nov 29 '15
Pawel
Pawel Nov 29 '15

Miła i dobra:)

Miły spokojny chłopak mieszkający na wsi

kobieta mieszkająca na wsi, w małym w gosp rolnym pozna faceta który może chciał by zamieszkać właśnie u mnie.

Miły, zaradny, pracowity, zabawny, romantyk, dbający o siebie facet twardo stąpający po ziemi. :)

jestem jednym z tych ludzi którzy czegoś uczą... z tych którzy niekoniecznie umyślnie zmieniają Cię... na lepsze... jestem po prostu człowiekiem którego choćbyś bardzo chciała nie zapomnisz... nigdy...

Będziesz chciał sam zapytasz.

Jestem miłą i spokojną dziewczyną.

Pochodzę z niewielkiej wsi w województwie mazowieckim. Mam 30 lat, 180 cm wzrostu, brunet, wykształcenie wyższe rolnicze. Prowadzę zmechanizowane gospodarstwo rolne. Nie wiem co jeszcze mogę o sobie napisać, trudno wymieniać swoje zalety i wady, dlatego myślę, że gdy mnie poznasz to sama mnie ocenisz. Jedynie mogę dodać, że jestem w 100% normalnym facetem, poważnie myślę o życiu i bardzo mi zależy na trwałym bazującym na przyjaźni, zaufaniu i miłości związku. Wiem jak w dzisiejszych czasach ciężko jest poznać kogoś odpowiedniego, dlatego liczę, że być może teraz wreszcie mi się to uda.

Jednocześnie silny i czuły, zdecydowany w życiu, mniej w życiu codziennym, wrażliwy. Kariera jest dla mnie ważna ale na pierwszym miejscu stawiam rodzinę. Ciężko dla niej pracuję. Gdy wracam do domu nie leżę na kanapie przed telewizorem. Nie boję się odkurzacza, czy pralki. Nie uważam aby to było niemęskie. Ciebie na pewno potraktuję jako partnera. Jestem pewny siebie i zdecydowany, jednak będę liczył się z Twoim zdaniem. Nie wstydzę się okazywania uczuć. Dbam o wygląd ale nie musisz ze mną walczyć o miejsce w łazience. Nie jestem mięśniakiem, więc nie wyobrażaj sobie, że będę codziennie przenosił kanapę. Stawiam sobie za cel budowanie trwałego związku. Nie rezygnuje z męskich przyjemności. Lubię wyskoczyć na piwo w męskim gronie, wybrać się na wycieczkę. Jestem odpowiedzialny i chce przede wszystkim być przykładnym partnerem.

Ciągle szukam...nieustannie do czegoś dążę...nie lubię trwać w zawieszeniu...stawiam sobie cele i do nich zmierzam, to napędza mój motor życia...

jestem miłym sympatycznym wesołym bardzo pracowitym chłopakiem choć trochę nie śmiałym.

Miły , spokojny chłopak trochę nieśmiały, wyrozumiały, szczery. Szukam dziewczyny która mnie zaakceptuje jaki jestem będzie mnie kochała . Nie wymagam aby pracowała w gospodarstwie.

Idę przed siebie.
Czasem się potykam,
czasem żałuję,
czasem dziękuję,
czasem proszę,
czasem nie mam już siły.
Idę przed siebie.
Mam marzenia,
mam uśmiech,
mam łzy,
mam swoją drogę,
mam swój plan.
Idę przed siebie.
I choć wydaje się, że już umiem,
wciąż upadam.
Ale idę przed siebie z nadzieją,
że kiedy już braknie sił by wstać,
ktoś poda rękę i powie, że będzie dobrze...:) :)

co wiele mówić

Ne lubie o sobie pisac

jestem miła spokojna ciepla osoba

taki sobie

Jestem radosnym człowiekiem, ciekawym świata i nowych przygód. Kończę właśnie studia na kierunku zootechnika , interesującym się zwierzętami i rolnictwem.

Jestem kobietom z poczuciem humoru i żadnej pracy się nie boję

Nazywam się Adam, Jestem miłym cichym i spokojnym czlowiekiem.Szukam dziewczyny na całe życie

Nie u miem pisać o sobie chcesz się dowiedzieć to napisz

Jestem osobą pogodną , życzliwie nastawioną do świta i ludzi. lLubie przyrode a aktywny tryb życia jest dla mnie ważny. Nie oszukuję w przyjaźni i miłości

Jestem normalną dziewczyną,lubie długie spacery,wędkowanie,ogólnie przyrodę...

Niesmialy

jestem samotnym rencista o niewielkim stopniu niepelno sprawnosci mieszkam na wsi wpieknym duzym domu zhektarem ziemi brakuje mi kobiecego ciepla towarzystwa. umie gotowac ,sprzatac, majsterkowac iwiele innych zeczy

jestem bardzo samotnym porzuconym przez rodzine .mieszkam w duzym pieknym domu z kwiatami i1h ziemi szukam milosci ciepla towarzystwa bardzo mi brakuje tego..

Jestem wesołą, pełną optymizmu osobą.
Z zawodu jestem ogrodnikiem i florystyką ,wszystko co związane z kwiatami i roślinami jest moją pasją. Uwielbiam spędzać czas pracując w ogrodzie.

Mam duże poczucie humoru.
W życiu najważniejsza jest dla mnie rodzina.

Moje mocne strony to konsekwencja w dążeniu do wyznaczanych przez siebie celów, nie jestem typem człowieka który biernie przygląda się życiu kiedy ono przelatuje przez palce...

jestem rolnikiem i lubię to co robię ale także wykonuje inne zawody jeśli umiem coś to to robię:) jesli cie coś interesuje zapytaj chętnie odpowiem.

Marzycielka, fantastka, idealistka, patriotka.

zależy co kto chce wiedziec :))

Spokojny mężczyzna z marzeniami,który szuka jak każdy z nas szczęścia:)

Miłośniczka życia, podróży.. marzycielka.. romantyczka..
marzę o stałym , udanym związku.

napisz a się dowiesz:)

Myślę że warto mnie poznać.

Im na ziemię, uczciwą osobę, która cieszy się z prostych rzeczy w życiu i cieszyć się świeżym powietrzu, zabawy i jest młody duchem .. jestem dość niezależna i zawsze udało się mieć wielki bilans pracy / życia rodzinnego i społecznego . Im szukasz kogoś, kto ma życie, ale chce kolejny rozdział w ich życiu.Przyjaciel i kolega, który jest troskliwy i opiekuńczy, a także zabawy i wychodzących, i którzy mogą uczestniczyć w niektórych interesów, które mam, zwłaszcza, gdy chodzi o utrzymanie dopasowanie! Ja również cenię szczerość i zaufanie i nadzieję, że to samo z potencjalnym partnerem. Życie jest naprawdę zbyt krótki drobiazgów.

Miły,sympatyczny,trochę nieśmiały,szczery,uczciwy,jeżeli kocham to na 1000%.

A co będę pisać. Dowiedz się sam,

Jestem osobą miłą , delikatną , wrażliwą,romantyczną,nieśmiałą o miłej aparycji. Kocham wieś i zwierzęta.

szukam swojego miejsca na ziemi

Krowy moją pasją kocham te zwierzęta :)

Jestem miły spokojny ale czasem lubię też poszaleć

pogodna,w miarę tolerancyjna,raczej spokojna,trochę po prześciach

Jestem normalna dziewczyna,szukajaca szczescia :)

taka sobie jestem

Szukam kobiety,biorącej pod uwagę życie i pracę na wsi.

Tolerancyjna z poczuciem humoru....kochająca świat i ludzi....rozsądna...

szukam bezdzietnego kawalera domatora 36-42 lat powyzej 175 cm z kraju wsi zagranicy na stałe<br>moge sie przeprowadzic

Poznam mężczyznę w wieku 25-35 lat. Posiadam wykształcenie rolnicze, a konkretnie jestem hodowcą koni :) Miło by było gdyby posiadał agroturystykę np :) 
Chętnie przeniosę sie na wieś :) 
Nie straszne mi prace w gospodarstwie

hmm... szczupła blondynka, ładna, kochająca naturę, szukająca swego miejsca w życiu, raczej cicha, przepadająca za rockiem

Jestem typem domatorki ale czasem lubię gdzieś wyjść i się pobawić, ogólnie jestem towarzyska, miła i wesoła.

Spokojna optymistka bez nałogów.

Miła i spokojna...czasami zbyt uparta ;)

Miły i spokojny

Witam,nie będę się lansować,poprostu sie poznajmy...

mila spokojna sympatyczna lubię pożartowac czasem

lubie spokój i naturę

szukający szczęśćia

Witam :) 
Mieszkam na wsi w swoim małym domku, po pracy zajmuję moim ogrodem, psami i rybkami w stawie, z zawodu jestem geodetą oraz mam hodowlę gęsi. Jestem wiecznym optymistą i bardzo uśmiechniętym mężczyzną.

Kocham kwiaty

jestem spokojną, ułożoną osobą ale towarzyską. Interesuje się hodowlą zwierząt. Lubię gotować i oglądać mecze tenisa, a szczególnie turnieje wielkoszlamowe

kocham wieś ,przyrode i chciała bym miec obok kogoś ,kto ma podobne zainteresowania.

to trzeba sprawdzić w realu

Witam ;) jestem miłą, ciepłą, spokojną osobą, ale też czasem szaloną i spontaniczną szukającą ciekawych osób z którymi można porozmawiać na każdy temat, może wyjdzie coś więcej z tego. ;) Znalazlam się tutaj ponieważ mam wielki sentyment do wsi i kiedyś chciałabym się znaleźć w niej na stałe. Pozdrawiam:)

Cześć,jestem zwykłym normalnym chłopakiem który szuka zwykłej normalnej kobiety z którą mógłbym stworzyć coś pięknego

jestem jaka jestem

Do poznania:)

Poszukuję gospodarza z zamiłowania.

Szukam mężczyzny z gospodarstwem najlepiej z woj. małopolskiego.
Czekam na e-mail.

Hej. Mam na imię Kasia, dobry rocznik 77 z małym przebiegiem :)
Szukam na początek kumpla, znajomych na wsi. Mieszkam w Opolu, miasto mnie męczy, jest za głośno. Kiedyś 3 lata mieszkałam na wsi - straszna dziura, gdzie koniowozem do sklepu jeździli :) Bosko było :) Zajmowałam się końmi. Wstawałam o świcie nakarmić koniska, kury i psy, potem sama jakieś śniadanie robiłam, potem sprzątałam u zwierząt, wypuszczałam, gotowalam obiad, potem wieczorne karmienie, wieczory na tarasie pod rozgwieżdżonym niebem, albo przy kominku zimą.... To było zupełnie inne zycie, takie w swoim rytmie i wszystko takie potrzebne, nie to co tu... gonitwa za niczym.
Szukam ludzi w podobnym wieku (nawet młodszych, bo ja sama jestem bardzo młoda duchem, z wyglądu też mi nie dają tyle ile mam), aktywnie pracujących na wsi, hodujących zwierzęta, najchętniej konie! (konno nie jeżdżę, ale fascynują mnie te zwierzęta, zwłaszcza naturalne metody pracy z nimi i ich na to reakcja) Może prowadzisz agroturystykę? Chętnie pomogę (jeśli się zaprzyjaźnimy i będziemy lubili swoje towarzystwo). TAK! Widzę się w agroturystyce, ale takiej wiejskiej bardzo, swojskiej. I mleka nadoić też potrafię.. i kozy doiłam i krowę i nawet masła swojskiego naterzepać :)
Uwielbiam gotować (zdrowo, naturalnie, bez konserwantów, częto wegetariańsko, choć wege nie jestem), piec ciasta, prace w ogrodzie, przy zwierzętach. Taka ze mnie miastowa, wiejska baba :)
Nie jestem w stanie zaakceptować nieszanowania zwierząt i przyrody. Jako dziecko jeździłam na wieś, gdzie potrafili zabić psa łopatą bo zagryzł kurę, albo nie dawali mu jeść za to przez tydzień.... albo wywozili śmieci do lasu... bo za darmo. Takiemu zachowaniu mówię zdecydowane NIE!

Poznaj a się przekonasz.

ładny i przystojny chłopaka

Witam serdecznie, wszystkiego dowiedziec sie mozna o mnie po blizszym poznaniu.

Witam mam na imie Bartek szukam prawdziwej kobiety z gospodarstwa której mógłbym pomóc:)

witam hmm duzo duzo by o mnie tu pisac napisz do mnie jesli sie nie boisz :)

szukam dziewczyny powaznie myslaca o zalozeniu rodziny

do rozanca i do tanca

Poszukuje sympatycznej, rozsądnej kobietki prowadzącej gospodarstwo. Jestem dobrze ułożonym mężczyzną z poczuciem humoru, wysportowany, pracowity. Cenię miłość, lojalność, wrażliwość.

taki sam jak każdy, inny jak większość, nietuzinkowy, ciekawski świata, zwariowany, marzycie, wieczny optymista, kocham się śmiać

Moja pasja to konie i jeździectwo a dlaczego, otóż ktoś kiedyś powiedział mądre słowa:

?Konie zmieniają życie- dają młodym jeźdźcom pewność siebie i poczucie własnej wartości. Sprowadzają spokój do zagubionych dusz, dają nam nadzieję"

Znalazłam wiersz który w dużym stopniu odzwierciedla mój charakter

Idę przed siebie.
czasem się potykam,
czasem żałuję,
czasem dziękuję,
czasem proszę,
czasem nie mam już siły.
Idę przed siebie.
mam marzenia,
mam uśmiech,
mam łzy,
mam swoją drogę,
mam swój plan.
Idę przed siebie.
I choć wydaje się, że już umiem,
wciąż upadam.
Ale idę przed siebie z nadzieją,
że kiedy już braknie sił by wstać,
ktoś poda rękę i powie, że będzie dobrze...

Zwykły Chłopak:)

Jestem sobą i nie udaję kogoś innego

Napisz a się dowiesz :)

uwielbiam wiosnę, lato i jesień ze względu na zmieniająca się naturę, wszystko pachnie, brzęczy, świeci rośnie,żyje jedynie z zimą mam problem a może dlatego że dość brutalną porą jest no i sporty zimowe nie są moją domeną ale może to zmienisz ;)

mam wiele pasji w ktorych lubie gustowac. Jedna z moich pasji byla gospodarka, hodowla zwierzat,prace polowe i lesne .

młody wysoki. Najlepiej poznać samemu ocenić.

szczera, pracowita, samotna

Jestem miłym i kulturalnym mężczyzną szanującym kobiety.Mieszkam w pięknej i malowniczej miejscowości.Chciałbym poznać miłą i wartościową kobietę która wie czego chce i chciałaby stworzyć udany i szczęśliwy związek.

napisz asie dowiesz

ciężko pisać o sobie<br>

Jestem osobą milą,kulturalną,spokojną

Szalona zwariowana ale zarazem czuła szukająca męża .

:)

Lubię zwierzęta aktywny wypoczynek na świeżym powietrzu, cieszę się z tego co los mi przyniesie.

Spokojny, lubiący dobry humor , szczery- reszta to po bliższym zapoznaniu

inteligentny uparciuch posiadający ambicje i marzenia nie jestem desperatem szukającym na siłę kobiety. Jestem zadowolony ze swojego życia wolny czas spędzam na realizowaniu swoich pasji. Jeśli uważasz, że moglibyśmy odbyć interesującą pogawędkę, daj znać to się odezwę do Ciebie

miły, spokojny...

Hej jestem młodym rolnikiem .Szukam tej drugiej połówki która będzie chciała zamieszkać na wsi i wspierać mnie w tym co robię. Radek

Staram się być po prostu sobą i nie udawać kogoś kim nie jestem

Jestem tomek interesuje się mechaników i rolnictwem jestem niesmiały

napisz a się dowiesz

Jestem spokojną kobieta. Chciałabym poznać kogoś z pięknej polskiej Wsi

Zapytaj mnie :)

fajnie że ktoś lubi się chwalić sobą

Normalny

jak chcesz wiedzieć więcej to po prostu napisz ;)

Jak chcesz wiedzieć więcej to po prostu napisz

posiadam bardzo zróżnicowane zainteresowania, lubie zarówno wyjście ze znajomymi jak i zostanie w domu i spędzenie wieczoru przy dobrej książce (uwielbiam dobre książki),

Witam

Wysoki brunet , przystojny o milej aparycji i bez nalogow.

spokojny, uczciwy, dobrego serca, gospodarny, przyjmę do siebie, również kobietę z dzieckiem, z dowolnego województwa, mile widziana kobieta z prawem jazdy

napisz to się dowiesz

..

Witam. Mam na imię Piotr, mam 27 lat, wykształcenie średnie. Prowadzę z rodzicami gospodarstwo rolne. Cechy charakteru: wrażliwy, błyskotliwy, zabawny, nietuzinkowy.

Chcesz sie dowiedziec jaki jestem napisz do mnie

Żaden opis nie sprawi, że poznamy się lepiej. Poznawanie siebie przez rozmowę i wspólne spędzanie czasu jest ok :)

Mily spokojny szukajacy drugiej polowy

Pawel
Pawel Nov 29 '15

Wolę rozmawiać niż pisać :)

Wychowałam się na wsi i wciąż mam z nią bliski kontakt. Kocham zwierzęta i naturę. Jestem myśliwym a właściwie dianą. Szukam chłopaka do stałego związku, jestem normalną ciepłą rodzinną dziewczyną, kocham przyrodę , las pracę w ogrodzie, mam wiele zainteresowań ale jestem domatorem.Jestem sympatyczna, uśmiechnięta, zaradna, opiekuńcza, bardzo normalna.

Mila sympatyczna trochę zwariowana dziewczyna szuka fajnego faceta;)

wiem czego chcę w życiu,cenię szczerość,chętnie poznam ludzi,którzy szanują BOGA,HONOR I OJCZYZNĘ

Nie jestem Bradem Pitt-em i nie szukam Angeliny Jolie ale umówię się z kobietą która ma poczucie humoru i myśli poważnie o życiu.

Może troszkę później coś o sobie

:-)

Jestem jaki jestem mam wady i zalety jak każdy. Poznaj mnie i sama sie przekonasz jaki jestem

Hej jestem Damian

Jestem ambitną i upartą kobietą.Cenię w ludziach szczerość. Lubię ludzi mających własne zdanie którzy wiedzą czego chcą od życia.Jestem typowym rakiem.

Hej trudno cos pisac o sobie ale sprubuje przyciongnoc Twojom uwage bo kazdy z nas jest inny i trudno znalesc pokrewnom dusze wiec trzeba sobie jakos ułatwic A wienc jak jusz w nicku napisałem jestem samotnym kawalerem pragnocym bardzo poznac ta jedyno bo mam jusz dosc spedzxania czasu ze samym sobom pracowania dla siebie bo do tanga trzeba dwojga Pragne zaznac miłosci zrozumienia bycie potrzebnym wspulnego dazenia do celu załozenia trwałej szczesliwej rodziny.Kocham wies niestery mieszkam na przedmiesciach w wolnych chwilach najczesciej w niedzielne popołunia lubie jezdzic na roweze spacerowac po polach i podziwiac uroki natury pienkne Udzielam sie w pomaganiu na roli jest too mojom pasjom i chciałbym poznac takom dziewczyna która widziała by tez sens w tym i nie było by to dla niej meczonce i moze kiedys bysmy mogli załozyc własne i tu tez sie sprawdza moje motto J

Kocham zwierzaki

Am nice sexy very good looking girl easy going person so feel free to come into my life okay am lovely so caring Am nice sexy very good looking girl easy going person so feel free to come into my life okay am lovely so caring

Szukam mężczyzny mądrego życiowo takiego który ma pasje i zainteresowania w wieku 45-55 lat

Skromna niesmiała duszyczka

Ciężko jest cokolwiek napisać o sobie, ale chętnie odpowiem na każde pytanie :)

Napisz a sie dowiesz :)

Jestem mila fajna dziewczyna szczera uczcziwa spokojna uczuciowa.po szukająca swojej drugiej polowki z ktora moglabym zalozyc rodzinę bardzo kocham dzieci

Mój świat to teatr magiczny tylko dla obłąkanych wejście kosztuje rozum... 

Jestem śliczna, higieniczna, przy tym silna niczym tur, niczym była pieriestrojka i berliński twardy mur. Ja jestem sprytna i wybitna, apetyczna także jestem jak wąsaty mors...

Jakim jestem człowiekiem tego nie wie nikt... ludzie odnajdują samych siebie i poznają się w czasie całego swojego życia... Na codzień zajmuje się ogrodnictwem, pracuje w szkole jako nauczyciel a w sezonie także poza granicami naszego kraju... Chciałbym poznać kogoś z zamiłowaniem do świata roślin

człowiek nie docenia tego co ma dopuki doputy tego nie straci.

:-)

Ludzie z innych regionów Polski twierdzą, że tutaj na Lubelszczyźnie kończy się świat, że u nas, to tylko wrony zawracają.. ja osobiście ma na to inną koncepcję, a mianowicie tu nawet wrony nie chcą zawracać, bo nawet te ptaszyska mają swoje wymagania, co do swoich lotów ;) Tu na tym krańcu Polski życie nie jest łatwe, ponieważ nie mamy wysokich biurowców, dużych fabryk tudzież nie ma tu wielkich gospodarstw.. ale mamy motywację i wartości które wyrażamy ciężką pracą.. charakter i upór - nikt tego w nas nie złamie i z tego jesteśmy dumni .. Lubelszczyzna w porównaniu z innymi częściami kraju na pewno nie jest piątą aleją w Nowym Jorku, nie gonimy tu ślepo za modą - za tym co bez przerwy się zmienia, nie żyjemy lajkami, ani sweet fociami cykanymi z rąsi ;P, które później ludzie wystawiają na fejsbuku ;) A gdy się spotykamy, to nawet nie zabieramy ze sobą telefonów - by było jak kiedyś. Pomyślisz sobie, że jesteśmy zacofani(?). My o to nie dbamy, co kto o nas myśli, mówi. Bo my po prostu jesteśmy prawdziwi ;) Gdyż tu za Bugiem w nas drzemią celtyckie korzenie, może nie jesteśmy zamożni, przystojni, ani wykształceni, ale mamy twarde zasady, które kierują naszym bytem. My przed przeciwnościami losu, tak jak inni nie uciekamy, tylko łapiemy byka za rogi... ;) My tu coś wnosimy, coś oddajemy z siebie, a przede wszystkim coś z tego, co nas otacza pobieramy - prawda jakie to jest piękne?! ;)Bo w to na czym nam najbardziej zależy wkładamy całe serce -piękne rzeczy zawsze powstają w chwili zamyślenia, my tu spędzamy życie wymyślając, poszukując, tworząc... a w życiu kierujemy się przeczuciem, bo potrzebujemy czuć to coś, dzięki czemu wiemy, że to wszystko ma sens, bo jak nie patrzeć, co nie robić, z kim nie być... - bez uczucia, to jednak tak się nie da... ;)

Hm najlepiej pytaj :-D

Jestem zwykłym chłopakiem ze wsi , moją pasją jest chodowla koni i fotografia :)

Jestem mama trojki dzieci pracuje zawodowo.czy ta droga znajde uczciwego mezczyzne

Łukasz mechanik samochodowy. Nie boje się pracy w gospodarstwie rolnym

wychowałem się na wsi, w wieku 11 lat wyjechałem do miasta. aktualnie chcę rozpocząć pracę na gospodarstwie. dlatego szukam partnerki która również podziela taki życiowy kierunek.

Jestem człowiekiem mocno trzymającym się ziemi. Normalny jakich wielu...ale... dociekliwy,sumienny w tym co robię ...zawsze zdobywam info które chce...(zawsze!!!) potrafię kopać za info wszędzie ... dobra zasada nie ściemniaj...i tak wszystko wyjdzie...to że ktoś kręci i znika nie oznacza że gdzieś nie wypłynie ...jak nie tu to tam...świat jest mały... nie warto palić mostów za sobą... NA DZIEŃ DZISIEJSZY MAM WIEDZĘ KTÓRĄ CHCIAŁEM MIEĆ CHOĆ KTOŚ BARDZO SIĘ STARAŁ ABYM NIE DOSZEDŁ DO TEGO...A TU LIPA...JUŻ WIEM...OJ SPORO TEGO... ten ktoś wie o czym mowa... (NIE KŁAM BO I TAK DOJDĘ DO TEGO!!!) NIE JESTEM TAKI GŁUPI NA JAKIEGO MOŻE WYGLĄDAM... Szukam w zasadzie tego co większość. Chciałbym przeżyć chwile uniesienia z kobietą, której również zależy na stałej znajomości opartej na namiętności.

Spokojna ,uczciwa bez nałogów. Szukam męża. Mieszkam na wsi.

wesoły, sympatyczny chłopak

Jestem mieszczuchem z zamieszkania i wiejską dziewczyną z miłości do natury i zwierząt. Wegetarianka, ale nie wojująca. Dużo czytam, lubię prace fizyczną. Domatorka, ale raz na jakiś czas nosi mnie po świecie.

Please i just want to say a little thing about my self a loving girl who is caring and loving love meet a man of same life style

Witam wszystkie Panie odwiedzające mój profil, a teraz coś o sobie.
Jestem rolnikiem, szczery, uczciwy, pracowity, zaradny, konsekwentny. Lubię aktywnie spędzać czas np., jazda rowerem, spacer po lesie lub nad jezioro, pływanie kajakiem, i pływanie jak jest w miarę ciepła woda w mazurskich jeziorach;), a w okresie zimowym jazda na łyżwach, snowboard. Wiem czego chce i czego od życia oczekuję ale żeby to wszystko osiągnąć niestety trzeba już samemu się o to postarać. Zajmuję się prowadzeniem gospodarstwa, wszystkim Paniom które się w tej dziedzinie się nie widzą, dziękuję i mówię nie:)

Poznaj mnie osobiscie

Miły, sympatyczny, pracowity. Chcesz wiedzieć więcej to napisz do mnie.

Jestem miłą sympatyczną dziewczyną. Mieszkam na wsi i uwielbiam jej uroki

Od zawsze kochałam życie na wsi. Niestety nie miałam szczęścia do partnerów i nie spotkałam nikogo, kto chciałby razem za mną żyć poza miastem. Cały czas mam nadzieję, że w końcu kogoś takiego spotkam.

Interesuję mnie psychologia...szczególnie dotycząca relacji damsko-męskich,uwielbiam taniec,zwiedzać zamki,rozmowy,słuchać praktyków,dłuugie spacery,przyrodę pod wszelaką postacią,wszystkie pory roku.Podobno jestem wesołą romantyczką.Wrażliwą osóbką...Jestem po nieważnie zawartym małżeństwie...

Wdowa
rozważna i romantyczna

Jestem po nieudanym związku i szukam partnerki na dalsze lata życia.

Szukam milosci

Poszukuję panny ze wsi, z niewielkim gospodarstwem rolnym. Cel ogrodnictwo, agroturystyka i pokrewna działalność. Chętnie zmienię miejsce zamieszkania. Życie w wielkim mieście to męczarnia w hałasie. Z zawodu jestem inspektorem bhp.

Hej szukam Rolnikowej ;) !!!

Jetsem osoba z poczuciem humoru. Lubie byc pozytywnie nastawiona do zycia, nawet w sytuacjach nie pozytywnych ;-). Moge sobie pozwolic na powiedzenie ze mimo mlodego wieku ykhm ;-) mam doswiadczenie zyciowe. Czytam duzo, interesuje sie psychologia i sztuka. Fotografia jest jedna z moich pasji. Zwracam uwage co jem i jak jest to przygotowane, zdrowa zywnosc tak ale tez bez przesady, jest i miejsce na pizze od czasu do czasu. Lubie przygotowywac smakowite posilki. W obecnej chwili studiuje ale to nie przeszkadza mi wykonywac mojego ulubionego zawodu, w ktorym mam duzo kontaktu z ludzmi. Cenie to bardzo, ze inni pozwalaja mi byc w ich zyciu nawet w najdziwniejszych momentach...

Mieszkam na wsi i nie wyobrażam sobie innego życia. Cenie sobie ten spokój i niezależność.

Rozważna i romantyczna .Poznam mężczyznę ,który zapewni mi poczucie bezpieczeństwa a jednocześnie sprawi ,że moje życie nabierze kolorów.

Nie jestem idealną kandydatką na żonę. Mieszkam w mieście, średnio znam się na prowadzeniu gospodarstwa. Nie potrafię gotować. Jestem niska i mam rubensowskie kształty. 
Ale mam ogromne pokłady miłości, chcę założyć rodzinę, mieć dzieci, mieć kochającego męża, którego mogłabym wspierać... Kocham wieś, kocham zwierzęta, nie boje się pracy w gospodarstwie. 
Jeżeli mimo to, miałbyś ochotę mnie poznać... będzie mi bardzo miło.

Poznam miłego Pana do dalszego życia.

jestem raczej domatorem, mam spokojny charakter, szukam trwałego związku

Jezeli chcesz mnie poznać to napisz. Nie gryzę &#128513;

Miły, szczery, pracowity o reszte proszę pytać ;)

mily szczery

Mam 25 lat. Jestem spokojny, twardy na zewnątrz, wrażliwy w środku, wierny, stały. Jestem introwertykiem, Jestem praktykującym katolikiem, na pierwszym miejscu jest dla mnie Bóg, następnie rodzina, ojczyzna, honor. Potrafię słuchać ludzi i jestem wyrozumiały.

Cześć jestem Janek, mam 25 lat, prowadzę gospodarstwo.
Szukam kobiety z którą mógłbym założyć rodzinę i wspólnie prowadzić gospodarstwo, poukładanej, poważnie myślącej o życiu, bez nałogów, mogącej zmienić miejsce zamieszkania.

Jestem Rolnik szukam żony

Proszę włączyć JavaScript!
Wyłącz Blokowanie Reklam

w swojej przeglądarce

Randki internetowe, Szukam dziewczyny, Szukam chłopaka, Szukam męża, Szukam żony, Poznam nowych przyjaciół