google-site-verification=lfAtS5O1vOAq9KIvmIQgRenUkaxMpN9HiFGW1mfotuU post wypowiedź w portalu randkowym ilove Szukam męża, szukam żony

Loading...
pl

Postpsychologia-Wiosna zakochani i rozczarowani. | Forum

Potentilia
Potentilia Luty 25 '17
Kobieta czasem myśli, że do końca swoich dni będzie cieszyć się na widok tego samego człowieka. Na początku małżeństwa wydaje się to rzeczywiście możliwe ale po upływie kilku lat jest to bardzo trudne. Czy wierność byłaby wyzwaniem ? Kraj jest pełen przystojnych mężczyzn, którzy nieustannie adorują Kobiety. Życie kobiety wymaga kreatywności. Im dłużej trwa związek, tym większego wysiłki wymaga jego tworzenie. Czym grozi rutyna i wybranie opcji "jakoś to będzie" i tkwienie w niemal białym związku w imię dobra dzieci. Grozi to Frustracją, spadkiem poczucia własnej wartości, kompensowaniem sobie braków różnymi używkami, pracoholizmem i ujemnym bilansem w różnych dziedzinach życia, ostatecznie zdradą i rozwodem.
Wiosna to czas porządków i przygotowań do słonecznego lata. Warto więc zadać sobie pytanie co mogę zrobić aby było mi dobrze i tym którzy są wokół mnie. Czy jesteś pozytywnym człowiekiem  ?

Ostatnio edytowane przez Potentilia Luty 25 '17
Proszę włączyć JavaScript!
Wyłącz Blokowanie Reklam

w swojej przeglądarce

Randki internetowe, Szukam dziewczyny, Szukam chłopaka, Szukam męża, Szukam żony, Poznam nowych przyjaciół