google-site-verification=lfAtS5O1vOAq9KIvmIQgRenUkaxMpN9HiFGW1mfotuU post wypowiedź w portalu randkowym ilove Szukam męża, szukam żony

Loading...
pl

Najlepsi mężczyźni z ostatnich lat | Forum

MelaniaK
MelaniaK Listopad 16 '18

Jakiś czas temu napisał pewien człowiek taki tekst: 

"Witam wszystkich na tym portalu. Jestem kawalerem 44l. Ponoć jak mówią jestem zbyt dobry romantyk i dlatego jestem ciągle olewany przez kobiety, szukałem na portalach ale wszędzie trzeba płacić a jak zapłaciłem to nic z tego jedna mnie oceniła że ja kłamie bo dziwne że taki facet jest sam a taka jest prawda że choć jestem naprawdę super ponoć zbyt dobry i lubię kuchcić piec ciasta bo potrafię a kobietę pragnę traktować jak drogocenny skarb to jednak jestem ciągle sam a samotność doskwiera. Pragnę związku na całe życie założenia rodziny mieć dzieci jeśli jeszcze można bo dzieci mnie bardzo lubią i ja lubię. Może jakaś kobieta zechce mnie poznać to proszę niech napisze na moim emailu lub wyśle esemesa odpowiem na pewno a nawet zadzwonię. Szukam na poważnie kobiety nie szukam przygód. Pozdrawiam

Czy taki nie ma szansy na znalezienie kobiety ?

Proszę włączyć JavaScript!
Wyłącz Blokowanie Reklam

w swojej przeglądarce

Randki internetowe, Szukam dziewczyny, Szukam chłopaka, Szukam męża, Szukam żony, Poznam nowych przyjaciół