google-site-verification=lfAtS5O1vOAq9KIvmIQgRenUkaxMpN9HiFGW1mfotuU post wypowiedź w portalu randkowym ilove Szukam męża, szukam żony

Loading...
pl

Rodzina Majątek Hektary... | Forum

Pawel
Pawel Listopad 15 '15

Cały czas problemem jest majątek. Rodzina wywiera nacisk na chłopaka, że ma szukać panny z hektarami a nie biednej myszy kościelnej... Ile ja już razy słyszałam zdanie, że miał dziesiątki dziewczyn, ale były biedne. Często rodzice już w dzieciństwie upatrują sobie kandydatki na synowe i obrzydzają chłopakowi wszystkie dziewczyny, które on sam sobie wybiera. Dają do zrozumienia, że po ślubie utrudnia synowej życie, aż kończy się tym, że zostają z 40-letnim nieszczęśliwym kawalerem... Na wsi akceptacja i dobre układy z teściami to podstawa. Jeszcze jedno, co zauważyłam. Panowie w wieku 40-60 lat chcą mieć żony najlepiej poniżej trzydziestki ? najlepiej bezdzietne, zawsze dziewice, żeby ksiądz się nie czepiał i sąsiedzi nie obgadali. Ale czy napewno... ?

Andrzej1984
Andrzej1984 Styczeń 7 '20
Nie liczą się bogactwa zewnętrzne ale wewnętrzne
Ostatnio edytowane przez Andrzej1984 Styczeń 7 '20
Szalony1234
Szalony1234 Maj 18 '21
Panie 
Ile ja bym oddał żeby znalał taką z hektarami ktora by pomagała kochała 
Ake teraz kazda pierdzieli
Katrina
Katrina Sierpień 16 '22
Cytat od Pawel

Cały czas problemem jest majątek. Rodzina wywiera nacisk na chłopaka, że ma szukać panny z hektarami a nie biednej myszy kościelnej... Ile ja już razy słyszałam zdanie, że miał dziesiątki dziewczyn, ale były biedne. Często rodzice już w dzieciństwie upatrują sobie kandydatki na synowe i obrzydzają chłopakowi wszystkie dziewczyny, które on sam sobie wybiera. Dają do zrozumienia, że po ślubie utrudnia synowej życie, aż kończy się tym, że zostają z 40-letnim nieszczęśliwym kawalerem... Na wsi akceptacja i dobre układy z teściami to podstawa. Jeszcze jedno, co zauważyłam. Panowie w wieku 40-60 lat chcą mieć żony najlepiej poniżej trzydziestki ? najlepiej bezdzietne, zawsze dziewice, żeby ksiądz się nie czepiał i sąsiedzi nie obgadali. Ale czy napewno... ?

Muszę jednak się z Panem zgodzić w 100 % to co Pan napisał . Pozdrawiam 
Proszę włączyć JavaScript!
Wyłącz Blokowanie Reklam

w swojej przeglądarce

Randki internetowe, Szukam dziewczyny, Szukam chłopaka, Szukam męża, Szukam żony, Poznam nowych przyjaciół